Ochrana osobních údajů

Ochrana soukromí a nakládání s osobními údaji

Na tomto místě se dozvíte, jak nakládáme s osobními údaji, které nám při používání našich služeb poskytujete. Můžete zůstat v klidu, všechny údaje jsou u nás v bezpečí a vaše data nikomu neprodáváme.

pchlavka.cz, a.s., považuje získané osobní a další údaje za přísně důvěrné. Při jejich zpracování se řídí zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a osobní data rovněž zpracovává v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č.2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), jinak známým jako GDPR.

 

Každý uživatel má právo být informován, jaké údaje o něm https://www.pchlavka.cz/ eviduje, a je oprávněn tyto údaje měnit, případně písemně vyslovit nesouhlas s jejich zpracováváním. Každý uživatel může také požádat o okamžité vymazání veškerých svých osobních údajů, ale ztrácí tím možnost získávat informace o novinkách, návodech a speciálních akcích pro věrné zákazníky. Žádost o vymazání je možné zaslat na admin@pchlavka.cz. Upozorňujeme, že zákonem vyžadované informace o provedených nákupech uchovávat musíme.

 

Proces on-line objednávky

Jaké údaje ukládáme?
Veškeré údaje, které nám zadáte do objednávky. U elektronických licencí zejména e-mail a telefonní číslo. U objednávek fyzického zboží také vaši poštovní adresu a související údaje. Pokud vám po zaplacení vystavujeme daňový doklad na konkrétní jméno nebo společnost, ukládáme i údaje fakturační.

Proč je ukládáme?
Údaje uchováváme z důvodu bezchybného doručení zboží. Telefonní číslo využíváme, pokud selže doručení e-mailu nebo pokud vám potřebujeme dát vědět, že zásilka je připravena k vyzvednutí. Doručovací údaje poskytujeme dále zvolené přepravní společnosti v nezbytně nutné míře.

Kam se údaje ukládají?
Údaje ukládáme na vlastních zabezpečených serverech bez přístupu externích subjektů.

Které údaje neukládáme?
Při platbě kartou neuchováváme údaje o platební kartě, tyto údaje zpracovává třetí strana – důvěryhodná platební brána. Stejně tak neuchováváme údaje z vašeho PayPal účtu ani internetového bankovnictví, pokud je k platbě využijete. Ve zvláštních případech může být vydání objednaného produktu nebo poskytnutí slevy podmíněno předložením dokladu totožnosti nebo jiného dokladu (plná moc, potvrzení o studiu apod.), který může obsahovat i další osobní údaje než výše uvedené. Tyto doklady však také neukládáme.

Telefon: Lze objednat na telefonu 776 190 060, Email:info@pchlavka.cz Odkaz na návody atd.. Servis Hlávka Počítače Hlávka © 2018